Deminer84 9 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Mój pomysł polega na tym, aby na forum dodano nowy dział ,,Propozycje'' w zakładce serwra głosowego ts3. A skoro mowa o ts3 chciałbym zaproponować założenie nowej rangi ,, Mod ts3'', a ranga admin by była awansem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Jezeli ci chodzi o nowa range na forum to odpada, co do działu na forum to pomyślimy z -_- czy jest potrzebny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Ten awans jest zbędny admin ts3 wystarczy zresztą i tak tam wieje pustkami Napisz jedną porządną propozycje a nie tak nimi spamujesz na prawo i lewo. Wszystkie sa odrzucane, jak chcesz pomóc to ściągaj ludzi na ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deminer84 9 Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Zareklamowalem ts3 na kilku forach. Rybaku mi nie chodzi o nową range na forum chodzi mi o nową rangę na ts3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deminer84 9 Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 A dział moim zdaniem jest potrzebny , ponieważ ludzie mają różne pomysły, ale nie maja gdzie je napisać. (Podałem to na przykładzie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Zgodze się z tym 'Nowym działem' Przydało by się takie coś. A ranga nie potrzebna ponieważ Admin wystarczy według mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deminer84 9 Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Może i macie rację z rangą na ts3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n!ck 79 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Brakuje również topicu, gdzie można składać prośby o kanał... Tak, wiem, że na serwerze ts'a jest miejsce gdzie można to zrobić, ale nie zawsze spotkamy tam admina. Na forum natomiast zagląda każdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Brakuje również topicu, gdzie można składać prośby o kanał... Tak, wiem, że na serwerze ts'a jest miejsce gdzie można to zrobić, ale nie zawsze spotkamy tam admina. Na forum natomiast zagląda każdy. Zbędne >.< Wystarczy, że przyjmie się kilku aktynwych Adminow TS i tyle wystarczy ... po co zaśmiecać forum ^^ ? A co do działu "Propozycje" to uważam, że jest to zbędne Dlaczego ? Ponieważ nie ma co proponować na TS'a a jak jest jakaś propozycja konkursu to bezprośrednio można kierować do do Opiekuna TS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deminer84 9 Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 ale ja na przykład mam pomysł, aby dodano boty muzyczne np.; Radio Zet Rmf Fm itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Krypton ma tylko admina a ma dużo na głowie wiec dlatego problemy z kanałami. -_- ustali co z TS'em. Pomysł nawet dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 10 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Poprawię lekko dział z TS3 Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi