Deminer84 9 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Mój pomysł polega na tym, aby na forum dodano nowy dział ,,Propozycje'' w zakładce serwra głosowego ts3. A skoro mowa o ts3 chciałbym zaproponować założenie nowej rangi ,, Mod ts3'', a ranga admin by była awansem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Jezeli ci chodzi o nowa range na forum to odpada, co do działu na forum to pomyślimy z -_- czy jest potrzebny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Ten awans jest zbędny admin ts3 wystarczy zresztą i tak tam wieje pustkami Napisz jedną porządną propozycje a nie tak nimi spamujesz na prawo i lewo. Wszystkie sa odrzucane, jak chcesz pomóc to ściągaj ludzi na ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deminer84 9 Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Zareklamowalem ts3 na kilku forach. Rybaku mi nie chodzi o nową range na forum chodzi mi o nową rangę na ts3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deminer84 9 Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 A dział moim zdaniem jest potrzebny , ponieważ ludzie mają różne pomysły, ale nie maja gdzie je napisać. (Podałem to na przykładzie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Zgodze się z tym 'Nowym działem' Przydało by się takie coś. A ranga nie potrzebna ponieważ Admin wystarczy według mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deminer84 9 Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Może i macie rację z rangą na ts3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n!ck 79 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Brakuje również topicu, gdzie można składać prośby o kanał... Tak, wiem, że na serwerze ts'a jest miejsce gdzie można to zrobić, ale nie zawsze spotkamy tam admina. Na forum natomiast zagląda każdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Brakuje również topicu, gdzie można składać prośby o kanał... Tak, wiem, że na serwerze ts'a jest miejsce gdzie można to zrobić, ale nie zawsze spotkamy tam admina. Na forum natomiast zagląda każdy. Zbędne >.< Wystarczy, że przyjmie się kilku aktynwych Adminow TS i tyle wystarczy ... po co zaśmiecać forum ^^ ? A co do działu "Propozycje" to uważam, że jest to zbędne Dlaczego ? Ponieważ nie ma co proponować na TS'a a jak jest jakaś propozycja konkursu to bezprośrednio można kierować do do Opiekuna TS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deminer84 9 Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 ale ja na przykład mam pomysł, aby dodano boty muzyczne np.; Radio Zet Rmf Fm itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Krypton ma tylko admina a ma dużo na głowie wiec dlatego problemy z kanałami. -_- ustali co z TS'em. Pomysł nawet dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Poprawię lekko dział z TS3 Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi