Sodus 10 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Serwer 1. Nick: Sodus 2. Imię: Artur 3. Wiek: 15 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewnetualnie (0/10): 8/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka(Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT*: http://www.gametracker.com/sodus/ 8. Reklamy sieci*: brak 9. Opisz: Siebie: Bardzo lubie Cs'a jestem miły, stanowczy, pomocny, życzliwy 10. Platforma Cs(Steam/Non Steam): Non Steam 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze**:dzien- 5/8 godzin 12. W jakich godzinach na nim grasz(Dni robocze, weekend)**: Dni robocze 6-7 , 15-10 Weekend ok 13 godzin ps,. jak gram na serwerze to dużo osób pyta czy złożę podanie na admina, bo jestem bardzo dużo czasu i wiem jacy ludzie grają.. (gracze mnie lubią) "**" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cr@zy 15 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Jak na razie na nie. Chyba od niedawna na serv? Pograj trochę dłużej. "gracze mnie lubią" skąd to wiesz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EbrO_SkY 10 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Okres Próbny pod warunkiem że dorobi -reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sodus 10 Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Jak na razie na nie. Chyba od niedawna na serv? Pograj trochę dłużej. "gracze mnie lubią" skąd to wiesz.. bo gram bardzo dużo na serwerze, i poprostu piszą ze ja jestem spoko ze fajny ze mnie lubią itp. a reklamy z czasem bede mogl "dorobić" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLNY Lala 36 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Na NIE. Wypowiadasz się w swoim podaniu i chyba masz za mały staż, żeby startować na admina. Daj nam się bardziej poznać. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiFixXr 9 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Na NIE Wypowiadasz się w własnym podaniu + nie ma reklam dorób reklamy pograj na serwerze i będę na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Mimo wieku zachowujesz się jak dzieciak .. A taki admin nie potrzebny. I z tego powodu trudno mi też uwierzyć w 8/10 amxx.. Nie, brak reklam .. UP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spontan 10 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Na Tak +wiek +składka +mikro +Ogarnięty Myślę Że Można Dać Mu Szanse 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Popraw to co zostało ci tutaj wytknięte przez graczy i napisz jeszcze raz podanie(oczywiście obowiązuje cie 7 dni czekania) a dam ci szanse. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi