I3lu 430 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Prosiłbym o dodanie pewnego pluginu , mianowicie chodzi o to żebyśmy my admini mogli widzieć nick'i wszystkich graczy, bo obecnie jest tak że jak jestem zm to mogę widzieć nicki tylko zm a human już nie, i tak samo na odwrót jestem human to nie mogę widzieć nicków zm. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 no to by się przydało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Proponuję zajrzeć w 23 stronę propozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Nawet jeżeli był już temat o tym, to ja odświeżam i wznawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 To proszę pisać go w odpowiednim dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi