CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 (edytowane) Siema Chciałbym aby ten post został przypięty.Mam zamiar robić ludziom spray'e ponieważ zacząłem dostawać zlecenia odnośnie tego postuhttp://forum.cs-classic.pl/topic/17874-reklama-w-formie-sprayu-d/#entry105225 Proszę o niezamykanie tego postu. Efekt wygląda tak: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/987aa32c83a8383f.htmlCo więcej każdy spray będzie zawierał napis cs-classic.pl a zlecenie pewnie będzie polegało na dopisanie nicku. Niestety jestem zmuszony robić spray'e tylko w środy i czwartki na lekcjach informatyki ponieważ mój komp jest tak dobry, że nawet gimp na nim nie działa(swój spray robiłem w paincie) :/ Wzór: Napis/y: Kolorystka: Inne: Edytowane 10 Maja 2014 przez CiapatyMurwa Kolor czerwony tylko dla Administracji 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Napis/y:Gemciu cs-classic.plKolorystka:Galaktyka coś w tym stylu a jak nie da rady to czarno czerwoneInne:nie wiem gdzie to pisać więc pisze tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Napis/y: Mucha | CSC OwadKolorystka:dowolna, bardziej cos ciemnegoInne:Dzieki wielkie leci lajk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Napis/y: M l o d z i a c z e k ; d CsCKolorystka: Obojętnie . Może być mieszanka Fioletu z zielenią Inne: Z góry dziękuje ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Napis/y:CSC M@jki H@rdcorKolorystka:Zielony jasny z czarnymInne:prefiks CSC=Reklama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gepard. 24 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Napis/y: CSCGepardo Kolorystyka: czerwony z zielonym lub niebieski z fioletowym Inne: Dam okejkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Napis/y: CSC BrunoKolorystka:dobierz takie kolorki żeby było napis ładnie widaćInne:like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymonpawlik 10 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Napis/y: Greeen CS-CLASSIC.PLKolorystka:Taka jak u ciebie :] (Żeby było ładnie widać napis)Inne:Like ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Tutaj masz link do pobrania: http://speedy.sh/fNXVk/tempdecal.wad Efekt oczywiście jakościowo odbiega od formatu jpg: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8454d5269ff53ea7.html Postępuj według tego poradnika od pkt 2(czyli zmiana na "tylko do odczytu" oraz umieszczenie w cstrike/cstrike polish: http://forum.cs-classic.pl/topic/17874-reklama-w-formie-sprayu-d/#entry105225 Przepraszam, że innych sprayów nie robię od razu ale jak już dopisałem opcją Edit, mogę tylko w środy i czwartki jednakże spray greeena nie miał wymagań artystycznych takich jak "galaktyka" czy inne więc mogłem go zrobić w paincie. Pozdrawiam, CiapatyMurwa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Napis/y: CSC IloneZKolorystka: zielony, ale nie neonowy tylko taki zwykłyInne: fajny pomyyyyysł c: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Napis/y: Andre. CSCKolorystka: Coś czerwonego (ciemny nie jasny xD)Inne: Postaraj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymonpawlik 10 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Dziękuje Ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Napis/y: Pride CSCKolorystyka: Zielony lub coś w stylu turkusu Inne: Z góry dzięki ;D Super pomysł. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiFixXr 9 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Napis/y: FiFix0 CSC Kolorystyka: czarno czerwony lub coś w tym stylu Inne: dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 nwm po co zakładasz temat jak nie masz czasu na to :island: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myR Alray 2 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Napis/y: myR | Alray lub myRevenge | Alray jak tobie lepiej Kolorystyka: Jakaś ładna nie wiem czerwony czy coś jak uważasz ze jest ładnie Inne: Na spray'u ma być dziewczyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi