Deminer84 9 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Imie: Michał Wiek: 15 nick na ts3: Deminer84 Dlaczego akurat ty się starasz na stanowisko admina na naszym ts3: Głównie mam dużą wiedzę na temat ts3 i nie chciałbym tego zaprzepaścić. Alentak naprawdę chodzi mi tylko o pomoc innym. Kontakt z administracją (1/10): Z jednej strony to za bardzo nie wiem. Nie pytam się administracji czy mnie lubią czy nie. Ile czasu spędzasz na ts3: Ogólnie to 5-6h dziennie, a w weekendy tak z 10h Czy masz admina na innym ts3: Oczywiście, że nie. Znajomość ts3 (1/10): (8,5/10) w zasadzie to ńie jest nic trudnego. Jakie posiadasz doświadczenie na temat ts3: Miałem kiedyś swój własny serwer ts3 na którym ogarnąłem raczej wszystko co teraz umiem. Miałem też moda ts3 na innym serwerze ts3, ale upadł czy posiadasz mikrofon: Oczywiście Czy przeszedłeś mutacje?; Nie, ale mogę zrobić skan legitymacji na potwierdzenie mojego wieku. No to na tyle. Poprawiłem wszystkie minusy jakie mi wypisaliscie w poprzednim podaniu. Dziękuję i pozdrawiam całą administrację sieci cs-classic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spontan 10 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 +Dużo Spędza Na Ts'sie Widze Go Często +Ogarnięty +Mikro +Nie Kłamie Miał swój serwer ts'a +Zna Amx ts'a +wiek +Prawde Gada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Na nie. 2 warny, siedzisz na ts'ie tylko w poczekalni z nikim prawie nie gadasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 na nie: -warny -15 lat i bez mutacji? wątpię, że ludzie będą słuchali piskliwych głosów -ostatni dużo siedzę na ts i jakoś Cię nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Na nie ? Warny Mutacja Cały czas jestes w poczekalni AFK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deminer84 9 Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Przepraszam wiem, że nie powinienem się wypowiadać, ale chcę stwierdzić fakt, iż w wymaganiach na admina ts3 nie ma nic o warnach. A tak w ogóle jak nie gadam lecz piszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Na nie : -> wypowiedź w swoim podaniu, -> -_- pisał ze na razie nie doda nowego admina, -> siedzisz w poczekalni, -> mutacja, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi