NoWaK 0 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Twój nick: NoWaKNick podejrzanego:|Crazy_Master|IP podejrzanego:31.130.108.188Data (dzień, gg:mm) zajścia: 08.05.2014rTwoje demo: DEMKORodzaj czita: AIM + WHCzasy podejrzanych akcji: Początek i KoniecIP /Nazwa serwera: Cod Mod 45k LvL TERAZ SIĘ DOWIESZ IDIOTO CO TO ZNACZY UCZCIWOŚĆ, TAKI CWANY NIE BĘDZIESZ, ŻE BĘDZIESZ SOBIE GRAĆ NA CZITACH WTEFY KIEDY NIEMA ADMINA.. Pozdrowienia i dziękuje za PERM bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Widziałem. Ale nie mogłem go zbanować .. i coś mi sie amx powalił bo neobansa nie mam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Aktywny Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi