NoWaK 0 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Twój nick: NoWaKNick podejrzanego:|Crazy_Master|IP podejrzanego:31.130.108.188Data (dzień, gg:mm) zajścia: 08.05.2014rTwoje demo: DEMKORodzaj czita: AIM + WHCzasy podejrzanych akcji: Początek i KoniecIP /Nazwa serwera: Cod Mod 45k LvL TERAZ SIĘ DOWIESZ IDIOTO CO TO ZNACZY UCZCIWOŚĆ, TAKI CWANY NIE BĘDZIESZ, ŻE BĘDZIESZ SOBIE GRAĆ NA CZITACH WTEFY KIEDY NIEMA ADMINA.. Pozdrowienia i dziękuje za PERM bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Widziałem. Ale nie mogłem go zbanować .. i coś mi sie amx powalił bo neobansa nie mam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Aktywny Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi