KoKaiNa 28 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Witam, po raz drugi na serwerze CoDMoD350LvL poproszono mnie abym wstawił ssy na forum, lecz drugi raz zakończyło się to ich brakiem, pisałem do -_- i napisał, abym pobrał jeszcze raz cs'a tym razem z innej strony do której dał mi link i powiedział, że na tym cs'ie ssy powinny już się zapisywać, lecz po raz drugi ich nie widzę. Czy mam jeszcze raz pisać do -_-? Bo szczerze mówiąc nie wiem dlaczego znowu nie miałem ssów. Proszę o szybką odpowiedź /KoKaiNa Wycinek z konsoli (Bez IP) [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : KoKaiNa[AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1246815049 '[AMXBans] ======================================= Dziękuję za uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Napisz do -_- na pw jeszcze raz, powiedz mu jaka nastąpiła sytuacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Pisz do -_-. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi