Gepard. 24 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Siema, mam problem z wejściem na waszego cs i na inne też... Nie wiem co się dzieje, ale wyskakuje mi:Error 5899 Metadata file missing or damaged [-1] !!!. Odinstalowałem waszego i mojego cs i zainstalowałem na nowo ale dalej to samo się dzieje. POMOCY!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n!ck 79 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Wejdź do folderu z grą, uruchom ją przez hl.exe, tam zmień w ustawieniach video na "OpenGL" Napisz czy pomogło. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Sprobuj użyc narzędzia systemowego "przywracanie systemu" i wykonaj o jakieś 2-3 dni wstecz powinno pomóc. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Siema, mam problem z wejściem na waszego cs i na inne też... Nie wiem co się dzieje, ale wyskakuje mi:Error 5899 Metadata file missing or damaged [-1] !!!. Odinstalowałem waszego i mojego cs i zainstalowałem na nowo ale dalej to samo się dzieje. POMOCY!!!!!!! Prawym przyciskiem myszy na plik hl.exe lub cstrike.exe i dodaj tam w "Element docelowy" na końcu -d3d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gepard. 24 Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 OK. Działa wielki dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: WyjasnioneJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi