Skocz do zawartości

skarga krzysio

Legenda123

Rekomendowane odpowiedzi

1.Twój Nick: Legenda

2.Nick admina/gracza który zawinił:/krzysio 

3.Admin/Gracz : admin

4.Data i godzina: 5min

5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'obraza admina' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:35071544' [AMXBans] Your IP: '89.67.43.186' [AMXBans] ===============================================

6.Opis sytuacji:gram i napisałem do krzysioo admina zeby sie nie odzywał bo jest przedszkolakiem a ten mi bana za obraze nwm gdzie on tu  widzi obraze no ale sorka lekka przesada :) czekam na wypowiedź admina przedszkolaka bo ten serwer to nie serwer ty kula gówna która sie powieksza tymi dzieciakami :)

aa od cb to chyba ty sobie za dużo pozwalasz banowac kogos za to że napisałem ze jest prdszkolakiem jebnij sie dzieciaku w ten pusty łeb bo mi działasz na nerwy jak ty jestes dziewczyna hahaha zabawne pewnie udajesz dziewczyne a tak naprawde kurfa dziecko 10 letnie żałosne kurfa nikt sie tym serwerem nie zajmuje 

skoro nie skończyło się tylko na tym to zaprezentuj nam swoją zerową ambicje przedszkolaka i napisz nam co jeszcze było upppsss nie było ilonez to obojniak i nic nie zrobimy smutna prawda przypomniec ci ilonez steam :) co pisałeś 

• Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.

Powód: Już po drugim twoim poście wnioskuje, że bana dostałeś słusznie.

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności