Odpalonyx :D 1 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 1. Nick:KiLLeRR.2. Imię:Mateusz3. Wiek:164. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewnetualnie (0/10)75. Mikrofon(Tak/Nie)Nie6. Składka(Tak/Nie):Tak7. Link do swojego GT**:e)http://www.gametracker.com/player/KiLLeRR./193.33.177.101:27156/ wiem nie mam ale dajcie szanse8. Reklamy sieci*:Nie mam wzoru ale jesli bedzie to zrobie , ale moge tez zrobic reklame sieci na YouTube 9. Opisz: Siebie:*Mam na imie Mateusz mam 16 lat xDD10. Platforma Cs(Steam/Non Steam):NS11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze**:BARDZO DUZOOOO12. W jakich godzinach na nim grasz(Dni robocze, weekend)**:SZKOLA: 15-22 WEKKEND 9-15,22"**" - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 http://forum.cs-classic.pl/topic/16824-reklama-only-dd2/ Kod reklamowy A co do podania, nie - a wiesz czego? 1x dziś na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Podanie napisane na odwal sie, a ta ilosc minut na serwie to jakis zart? Pograj, wykaz sie i aplikuj jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer 11 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Odrazu takie podanie powinno byc zamykane nie widzialem cie na serwerze NS Stanowcze Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: NIE Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi