Odpalonyx :D 1 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 1. Nick:KiLLeRR.2. Imię:Mateusz3. Wiek:164. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewnetualnie (0/10)75. Mikrofon(Tak/Nie)Nie6. Składka(Tak/Nie):Tak7. Link do swojego GT**:e)http://www.gametracker.com/player/KiLLeRR./193.33.177.101:27156/ wiem nie mam ale dajcie szanse8. Reklamy sieci*:Nie mam wzoru ale jesli bedzie to zrobie , ale moge tez zrobic reklame sieci na YouTube 9. Opisz: Siebie:*Mam na imie Mateusz mam 16 lat xDD10. Platforma Cs(Steam/Non Steam):NS11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze**:BARDZO DUZOOOO12. W jakich godzinach na nim grasz(Dni robocze, weekend)**:SZKOLA: 15-22 WEKKEND 9-15,22"**" - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 http://forum.cs-classic.pl/topic/16824-reklama-only-dd2/ Kod reklamowy A co do podania, nie - a wiesz czego? 1x dziś na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Podanie napisane na odwal sie, a ta ilosc minut na serwie to jakis zart? Pograj, wykaz sie i aplikuj jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer 11 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Odrazu takie podanie powinno byc zamykane nie widzialem cie na serwerze NS Stanowcze Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 9 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: NIE Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi