CruseR. 2 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 1. Nick:CruseR. 2. Imię:Dominik 3. Wiek: 16 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewnetualnie (8/10) 5. Mikrofon(Tak/Nie)Nie, ale zainwestuję 6. Składka(Tak/Nie):TAK 7. Link do swojego GT**:http://www.gametrack....177.101:27156/ 8. Reklamy sieci*:Brak 9. Opisz: Siebie:*Interesuję się sportem i grami komputerowymi 10. Platforma Cs(Steam/Non Steam):STEAM_0:1:81912684 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze**: prawie codziennie 12. W jakich godzinach na nim grasz(Dni robocze, weekend)**: 2-4 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 może czasem cie widziałem na serwie,.. ale to bardzo rzadko - a godzin masz tak mało .. więc odpada,nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arrow 7 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Też jestem na nie kojarzę cię na serwie pograj troszkę i spróbuj ponownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer 11 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Na NIE - Mała aktywnosc na serwerze -Mala aktywnosc na forum Popracuj z nami troche a bede na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 jestem na NIE , nie wystarczy wejsc na serwer kilka razy ladnie sie ze wszystkimi przywitac zagrac mape i to wszystko , wiecej czasu poswiec na serwerze pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeRzY 4 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Tak samo na Nie,pograj troche poznaj ludzi,udzielaj sie na forum i sproboj za jakis czas:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vI3nIo 77 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 wgl ciebie nie kojarze nick widze 1 raz masz za malo godzin na serwerze , brak reklam a co za tym idzie jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na nie Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi