CruseR. 2 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 1. Nick:CruseR. 2. Imię:Dominik 3. Wiek: 16 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewnetualnie (8/10) 5. Mikrofon(Tak/Nie)Nie, ale zainwestuję 6. Składka(Tak/Nie):TAK 7. Link do swojego GT**:http://www.gametrack....177.101:27156/ 8. Reklamy sieci*:Brak 9. Opisz: Siebie:*Interesuję się sportem i grami komputerowymi 10. Platforma Cs(Steam/Non Steam):STEAM_0:1:81912684 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze**: prawie codziennie 12. W jakich godzinach na nim grasz(Dni robocze, weekend)**: 2-4 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 może czasem cie widziałem na serwie,.. ale to bardzo rzadko - a godzin masz tak mało .. więc odpada,nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arrow 7 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Też jestem na nie kojarzę cię na serwie pograj troszkę i spróbuj ponownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer 11 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Na NIE - Mała aktywnosc na serwerze -Mala aktywnosc na forum Popracuj z nami troche a bede na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 jestem na NIE , nie wystarczy wejsc na serwer kilka razy ladnie sie ze wszystkimi przywitac zagrac mape i to wszystko , wiecej czasu poswiec na serwerze pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeRzY 4 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Tak samo na Nie,pograj troche poznaj ludzi,udzielaj sie na forum i sproboj za jakis czas:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vI3nIo 77 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 wgl ciebie nie kojarze nick widze 1 raz masz za malo godzin na serwerze , brak reklam a co za tym idzie jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 11 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na nie Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi