WilkuZmC 78 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 1.Twój Nick: WilkuZmC 2.Nick admina/gracza który zawinił: KrZySiO 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 9;40 2014-05-10 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Logi moze ktos z swiadkwo potwierdzi chociarz wiekszosc to dzieci bez kona na forum... 6.Opis sytuacji: w nowej rundzie gracz Pro dostaje pierwszego zombie rzuca pake nastepnie kupuje jeszcze 2 co daje 3 a w regulaminie stoi wyraznie max 2 paki..... Admin Krzysio nic.. pisze na u@ Pro 3 paki i dalej nic.. pisze 2 raz Pro 3 paki i nagla odpowiedz "Gram teraz" jestem pewny ze to widzial bo po 1 slychac jak paka wybucha po 2 jak szly paki zabijaly po 4 osoby to tez mozna sie zorientowac ze to paka po 3 bylo widac latajace paki a na koniec sam pro sie przyznal napisalem ze rzucil 3 a on "oj tam oj tam :)"nie wiem moze to jakis kolega ... ja wiem ze "admin to nie robot " ale skoro dostaje skarge na u@ i dobrze wie ze tak bylo a nic sobie z tgo nie orbi to chyba cos nie dziala jak powinno A tak nawiasem na stanowisko admina przyjmujecie albo dzieci z podstawowki albo analfabetow ortografia krzysia niszczy totalnie "pUjde" ktUre" to tylko przyklady Krzysio ty 23 lata??? no skoro teraz ludzie w wieku w tym wieku robia takie bledy ortograficzne to czas umierac.... a obserwujac cb i twoje zachowanie nie wydaje mi sie zebys wyszedl z gimbazy jak nie nizej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrZySiO91 11 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 wilku po pierwsze nie widziałem że były 3 paki a po drugie tylko ty mi pisałeś że były 3 paki. tylko ty się czepiasz wszystkiego bo nikt inny nie pisał że były 3 paki, tyle na ten temat. a dzieckiem to ty jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Jeżeli admin nie widział sytuacji nie ma prawa zbanować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymonpawlik 10 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Następy co chce wywalić Krzysia.... I3lu dobrze mówi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 admin mogl sprawdzic ile pak kkupil gracz w konsoli ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi1606 0 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 No zgadzam sie z kozakzmc poniewaz wystarczy wejsc w konsole i tam wszystko pisze przez co zabil a chwilka na sprawdzenie tego by mu nie przeszkodzila a nawet by mogl pozniej po zarazeniu sprawdzic to, bo chyba gdy gracz pisze takie rzeczy to powinno sie przynajmnie zobaczyc a jak jest taka potrzeba to ukarac gracza :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Wilku tutaj żeś dowalił, wytykasz mu błędy ortograficzne, a sam piszesz "Chociarz" ^ ^ Wychodzi na to, że Krzysio olał to zgłoszenie (nawet nie sprawdził konsoli), więc dostaję już ostatnie ostrzeżenie. Jeszcze jedno i wyleci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi