(L)egionista 11 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 1. Nick: 5g 2. Imię: Jarek 3. Wiek: 18 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewnetualnie (0/10)- 8/10 5. Mikrofon(Tak/Nie) tak 6. Składka(Tak/Nie): tak, co miesiac bede dorzucał jakieś pieniądze 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/server_info/31.186.82.184:27691/top_players/?query=5g&Search=Search 8. Reklamy sieci*: 9. Opisz: Siebie:* Jestem miły, rzadko przeklinam(tylko wtedy przeklinam gdy gra cziter a nie ma admina hehe ) jestem kolezenski, pomagam w razie czego graczom , lubie grac w pilke interesuje sie sportem, muzyka i grami komputerowymi 10. Platforma Cs(Steam-Non steam)- steam 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze**: caly dzien od rana do 2-3 w nocy 12. W jakich godzinach na nim grasz(Dni robocze, weekend)**: no-life pon-piatek 10-3/3 w nocy a w weekendy to juz zalezy czy cos sie szykuje heh Składam to podania poniewaz czesto gram rano i nie ma admina, a graja cziterzy np. dzisiaj gralo kilku delikwentow na wh i dzieci wrzeszczace przez micro.. i chcial bym tego zapobiec kupilem vipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 argumenty za: -steam -składka -wiek -spełniasz wymagania -amx -sympatyczny xd argumenty przeciw: -brak reklam Werdykt: Dałabym Ci szanse. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pynio 5 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Jestem na TAK:-Wiek- czas na forum- GT- miły, przyjazny a zarazem stanowczy i pracowity.- AMX Cześto widzę CIe na serwerze.Tyle ode mnie duże TAK!!! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy^KrK 49 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 +Wiek + Ilość na serwie + czas na forum + i - za tą kulture róźnie to widziałem Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n!ck 79 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Na serwerze często Cię widuję za to duży + Mógłbyś dopisać jakie masz doświadczenie? Konkretnie pytam o to gdzie już adminowałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luffy 103 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Niby wymagania spełniasz, ale nie wiem czy ogarniesz. Jestem za okresem próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek P56 57 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Ja podpinam sie pod Luffego. Wymagania jestem na TAK , ale nei wiem czy sobie poradzisz. Okres probny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Wszystkie wymagania są spełnione, aczkolwiek poczekałbym ze względu na małą ilość godzin na serwerze. Twierdzisz, że możesz być całe dnie, jednakże gametracker pokazuje co innego. Jak pograsz dłużej i więcej na serwerze będę na tak.. Na chwilę obecną - Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Na razie na nie, mimo że ogarniesz. Nabij trochę godzinek na servie i daj się jeszcze bardziej poznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Gra często w takich godzinach gdy nie ma adminów, bo z reguły powiadamia mnie na steamie gdy ktoś lata odpalony. Jestem za okresem próbnym. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Dodaj reklamy albo kup Vipa. Jak to zrobisz to edytuj swoje podanie. Dopisz co zrobiłeś. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuX^ 2 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Jestem na TAK - Widać Cię na serwie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoFmaN 32 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Można byłoby dac mu szanse. Mimo poruszanego tematu w sprawie adminów, daje mu tak. + Ogarnia gre + Steam + GT + Widzę go czesto na serwerze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasoN 13 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Jestem na Tak, steam, składka tylko te reklamy i godziny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mixu 1 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Dajcie chłopakowi szansę ogarnia, jest aktywny, a te reklamy i godziny to nie problem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjety na okres probny. Pisz do Rybaka lub -_- na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi