Vaito 180 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Imię: BartekWiek: 15Kontakt: gg 49934775Twój nick na TS3: kozakZmCDlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Ponieważ na teamSpeak niema adminów i siedzę na nim dosyć długo dziennie od od 3 do 6 godzin. Kontakt z administracją: (w skali 1-10): 8Ile czasu spędzasz na TS3: od 3 do 6 godzinCzy posiadasz admina na innym TS3?: NIe Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 7Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: dopiero pierwszy raz składam podanie o admina teamSpeak`aPosiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): TakCzy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deminer84 9 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Jestem na tak: Wiek+ Mutacja+ Mikro+ Starz+ Nie widzę powodów, dla których nie powinien zostać przyjęty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiFixXr 9 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 na TAK Wiek + Mutacja Micro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdeK 31 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Jestem na TAK Wiek+Mutacja+Mikro+Starz+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Na razie na nie. - Brak kultury, potrafi nawet rodzinę pojechać -Nie potrafi uszanować decyzji (przykład chcę z kimś sam pogadać a ona na chama się pcha). -spamuje na pw i nie tylko. Będzie poprawa będę na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Niby siedzi na ts i mu zależy wymagania na + ale potrafi zdenerwowac i wtedy nie masz życia okres próby jestem na taky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Na tak Da się z nim pogadać Bot Aktywność TS jest posty do ogarnięcia ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Na tak -czesto na ts -wymagania -ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Na tak: Wiek: 15 -aczkolwiek ogarnięty Ile czasu spędzasz na TS3: od 3 do 6 godzin + Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 7 + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nie Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi