asiunia 30 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Głupota nie plugin.Rozumiem że zachowanie kultury na serwerze jest rzeczą pożądaną przez opiekuna serwera, ale sama też gram i przydaje się raz po raz (nie mówię żeby używać tego jako przecinka) taki soczysty "wyraz". Pisząc "dupa" też trzeba przepraszać. Wg mnie lepiej żeby tym się sami admini zajmowali i banowali za kulturę niż ma to robić bezmyślnie system.Zbieram podpisy graczy pod tym postem na usunięcie tego wymysłu.NIE DLA NOWEGO SYSTEMU!!! ;p 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 dokładnie, a ten plugin jest tak zwalony że za byle słowo karze przepraszać, co ja tam ostatnio mówiłem .. chyba" paka na małym bs", i kazało przepraszać .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zduniu 3 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Dokładnie usunąć ten plugin!!!Już wolałem ten starty plugin co za przekleństwo kasę zabierał a za następne wywalał z serwa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panspecjalista 0 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Popieram , to jest bezsensu. Za niektóre słowa , które nie są przekleństwem trzeba przepraszać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Może nie gram na tym serwie ale popieram ponieważ grałem na Dathrun pgc i tam też tak było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 lepiej zeby admini banowali, bo z tego ze ktos napisze przepraszam jak zaraz moze dalej przeklinac i tak w kolko. z chamstwem trzeba krotko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 No cóż, taka prawda, miało być pięknie a jest niewypał Najlepiej powrócić do tego, że admini banują i tyle. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abart 23 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Może jest możliwość edycji słów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLA 11 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Także się zgadzam, aby zlikwidować plugin i żeby admini sami banowali elo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Zgadzam się z Asią. Według mnie zbędny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Już dawno o tym myślałem i usunę ten plugin. Chyba że zmienię edycję pliku w którym są zawarte słowa z przekleństwami?. Chcę dodać też wcześniejszy plugin ale jest problem z banowaniem za przekleństwo. Dopóki tego nie zmienię ten plugin zostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 soot, usuń. Jak vernon pisał, od zachowania kultury na serwie są admini a nie jakieś pluginy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke 37 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 jak tylko ktoś to zaproponował to mówiłem ze to badziew... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Ale są takie godziny ze adminów wgl nie ma na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 zrob tak ze jak ktos przeklnie to go wywala. proste i skuteczne, bez zadnych przeprosin czy odejmowania fragow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruś 11 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 pluginy da się zmieniać istnieje lista słów, które plugin blokuje i tutaj by mogła się przydać zmiana, a nie skasować cały plugin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiunia 30 Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 No to do boju a nie jak to często bywa; kończy się na obietnicach ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Ja też jestem za zmianą. Wolałabym wrócić do poprzedniego stanu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eiden7 49 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 A mówiłem wam, że nie mam sensu nawet go próbować. Jeszcze nie spotkałem się z dobrym pluginem na przekleństwa, zawsze coś jest nie ta.KONIEC Z CENZURA!Co do edycji pluginu to można próbować - tylko dlaczego banuje za słowa, w których cenzura jest zachowana i nigdzie nie kryje się obraźliwe słowo? ; o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 @ eiden7 taki plugin dobra koniec tematu. Juz napisalem ze go usunę. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi