Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Siema:) Jest sprawa, mianowicie chcialem sie zapytac wszystkich zainteresowanych , jaka macie opinie na temat ilosci adminow FFA? Obecnie jest nas 14 ze mna (Arus stracil bo gra na bf2). Czy ta ilosc adminow jest wystarczajaca albo ciagle niedostateczna? Serwer jest dosyc gesto obstawiony w ciagu dnia. Duzo osob pisalo mi ze dzieki temu mozna normalnie grac. Doszedl nam Neobans, ktory ukrocil czitowanie zmiennemu ip. Jednoczesnie nie chcialbym zabrac mozliwosci skladania podan stalym gracza, bo oni tez sie chca wykazac. Nowe osoby ktore dostana admina zauwazylem ze maja bardzo duzo motywacji i nabijaja godziny, na czym serwer korzysta. Mysle ze mamy opinie fajnego , ogarnietego serwera. Ale nie mozemy przyjmowac w nieskonczonosc adminow takze zamkniecie rekrutacji sie zbliza. Temat napisalem bo zauwazylem ze nie wszystkim sie to podoba ze jest nas tylu.... Dodawajcie opinie ,napewno wszystkie beda brane pod uwage. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luffy 103 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Adminów już jest trochę dużo. Dzisiaj kolejne 3 osoby złożyły podania i na tym zakończyłbym rekrutację. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Według mnie na chwile rekrutacja na OFF. Jest nas zdecydowanie wystarczająco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WuZet 38 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Moim skromnym zdaniem aktualnie jest wystarczająca liczna adminów na FFA. Proponuje zamknąć rekrutacje ^^ od teraz Admini, Head admini powinni w vip roomie omawiać kogo chcieli by w gronie adminów i do takich osób powinni wysłać wiadomość żeby zwerbować ich do grona adminów. Podania nie mają najmniejszego sensu w porównaniu do obserwacji stałych graczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Ja też myślę, że już wystarczająco, jak już to potrzeba nocnych adminów bo shadow też chce czasami się przespać Po 1 godzinie praktycznie nie ma już nikogo z adminów a o 3h jeszcze 10 ludzi gra. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek P56 57 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Jak dla mnie wystarczajaco adminow , wiec podpisuje sie pod Ziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdzik 267 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Ja również uważam ze adminów wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoFmaN 32 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Ja również uważam że jest nas sporo jak na ta chwile. Rekrutacja jak narazie powinna byc OFF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vI3nIo 77 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 nie gram za duzo na ffa ale kiedys sporo tam gralem i moim zdaniem nigdy nie jest za duzo adminow nawet przy 20/30 adminach zawsze znajdzie sie taka pora dnia w ktorej nie bedzie nawet 1 ale przy wiekszej ilosci bedzie to mniej mozliwe , chyba ze macie tak zgrana ekipe adminow i dogadujecie sie ze np 1 gra od rana 1 w polodnie 1 w nocy itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruffi 108 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Moim zdaniem adminów jest wystarczająco, gram dosyć często w różnych godzinach i jakiś admin zawsze jest co się wam chwali Rekrutacja na dzień dzisiejszy powinna być off. Takie jest moje skromne zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Cieszę, że nasz serwer cieszy sie takim zainteresowanie i, ze każdy chce pomagać w ogarnięciu. Są nowe trzy podania, myślę,że liczba 17(po dodaniu trzech) adminów jest wystarczająca a wręcz zaskakująca duża. Myślę, ze można spokojnie zamknąć rekrutacje i cieszyć się ogarniętymi adminami i bezpiecznym serwerem ))))) 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n!ck 79 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Adminów jest sporo, fakt. Jendak czasem zdaży się nie ma żadnego z nas na serwerze, temu nikt nie zaprzeczy. Mimo to sądzę, że liczba 17 jak wspomniała natalja nie jest mała i na chwilę obecną wystaczy. Jeżeli znajdzie się na prawdę silny kandydat, wtedy można pomyśleć. Póki co - rekrutacja off. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Popeye 88 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Jak dla mnie jest wystarczająco adminów. Mamy adminów którzy grają w dzień i w nocy, więc myśle że narazie adminów nie potrzeba. Jestem za zamknięciem rekrutacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruś 11 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Ja sprawę wyjaśniłem z Damianem PS: na bf2 grałem, jak byli admini na ffa Matury się skończyły, będę grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 12 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Dzieki za wypowiedzi , zamykam rekrutacje z dniem dzisiejszym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi