Eryk LSC 8 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Witam. Moim zdaniem widoczna bron na niewidce jest bezsensu i psuje ona cała niewidke. Nigdy na żadnym serwerze nie spotkałem się z tym i uwazam że to jest niepotrzebne. Prosze o wypowiedzenie się na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Jestem takiego samego zdania co Ty. Też uważam to za nie potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neira 0 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Popieram, głosujmy czy tego nie usunąć bo psuje rozgrywkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Chodzi ci o broń na plecach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 soot im chyba chodzi że jak masz niewidke, np weteran.. i masz bron do tego to ją widać.. ale chłopaki przeoczyli fakt, że to na KOSIE jedynie jest niewidka... a nie na broniach. Chyba że wam chodzi o kose, ale jej nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neira 0 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 omg... chodzi o to, że jak jestes na niewidce (na nożu) to masz bron na plecach np ak47 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 No to dobrze myślałem. Czyli na niewidce widać tą broń na plecach...dobra to jutro to usunę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 o to przepraszam, nie było mnie chwile na serwie i nie wiedziałem że jest ten plugin, soot wali tych pluginow ile wejdzie na serw ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neira 0 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Dzięki w imieniu wszystkich którzy chcą lub mają prof z shota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk LSC 8 Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Podoba mi się ten plugin bo wtedy nie macie gdzie się chować i więcej fragów dla mnie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Wyjaśnione /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi