MasoN 13 Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Witam, jeżeli to zły dział to proszę o przesunięcie. Szukam linku do programu Photoshop CS5 najlepiej w wersji polskiej. Pomoże ktoś? Nie jestem pewien do tych wstawek, które ja znalazłem dlatego zwracam się do Was o prośbę, będę nagradzał plusikiem. Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 znajdź kogoś / pożycz albo jak masz kase zrob konto na torrenty.org (płatna rejestracja) ale masz dostęp do wszystkich plików i tam powinno być. Ja bym ci podał ale loginu zapomniałem ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasoN 13 Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Dobra jakoś Sobie poradzę, można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Brak aktywności w temacie. /Zamek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi