Neira 0 Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Neira [AMXBans] Reason : ' Aktywny , ) Kochany mam twoje ip , * ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 36911856 ' [AMXBans] Your IP : ' 37.247.62.138 ' [AMXBans] =============================================== Po 1 nie przypominam sobie żebym kiedykolwiek dostał bana. Po 2 ' Aktywny , ) Kochany mam twoje ip , * ' <-- jakbym dostał bana i wszedł na servie to raczej z innego ip prawda ? co jest nie możliwe ponieważ mam stałe ip Po 3 możliwe, że ktoś się podszywał czy whatever... ja nic o tym nie wiem Po 4 proszę o UB, lub wyjaśnienie sprawy jeśli jakaś jest/była po 5 nie można mieć aktywnego bana, bez pierwszego bana chyba co nie -.- PS. do nikogo nie mam urazy i czekam na fast ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmY 3 Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Jest aktywny . Mam zapisane na kartce ip iż czekałem tylko jak wejdziesz na steam . Te same ip było na ns . Więc UB nie powino być ! Przed zbanowaniem dokładnie patrzałem amx_ip / status Po 2. Gdy dostajesz bana na ip , przez steam możesz wbic ; ) i tak jest , było i będzie Jeśli graleś only steam , to może "jakiś kolega , na tym samym ip na twoijm nicku cheatował" UB nie powinno być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neira 0 Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 jakieś dodatkowe wyjaśnienia proszę... gram only steam -.- soł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 To było tak grałeś na NS dwa dni wcześniej na odpale, po dwóch dniach wchodzisz na steam i myślałeś że zapomnieli, dostałeś aktywnego więc nie ma UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi