GanjuhA 0 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Z racji tego że nie chce zaśmiecać forum to napiszę wszytsko w jednym temacie i prosiłbym o odpowiedź. A więc pokolei: Mam do zaoferowania dwa serwery: Pierwszy to serwer CS 1.6 Aktualny Mod: BF2Ilość slotów: 21Opis serwera: Serwer Steam+NonSteam z systemem AMXBans Gm 1.6 z Fast Download oraz typem rozgrywki Free For All i modem j/wLink do gametracker: Ile istnieje serwer?: Hmm i tu jest mały problem gdyż serwer mam od minimum 2 lat ale 2 miesiące temu musiałem zmienić firmę hostingującą mojego VPS-a bo na Nim stoi serwer i wraz ze zmianą IP jakoś ludzie nie przeszli i jest ich mało z tendencją na wcale, ale już negocjuję z firmą mocniejszy VPS który umożliwi postawienie kolejnego serwera CS 1.6 który także chciałbym aby wszedł w szeregi Waszej sieci serwerówWłaściciel: GanjuhAWiek H@: 27Czy przepiszesz serwer na adres e-mail serwerowni: Ciężko przepisać serwer który stoi na wirtualnej maszynie która jest moją "własnością" a mam też na niej moje inne projekty jak stronę i serwer pocztowyKontakt: Najlepiej email [email protected] oprócz tego gg:7958882 lub forum PS. Oczywiście istnieje możliwość zmiany moda i nie jest to dla mnie problemem. Oprócz tego rozumiem Wasze obawy że mogę uciec z serwerem, ale nie na tym mi zależy wolę aby serwer był w szeregach Waszej sieci i grali na Nim ludzie niż stał praktycznie pusty. Więc tak zależy mi na użytkownikach i nie chcę nic w zamian. Drugi to serwer TS3 Aktualny Mod: Po prostu TeamSpeak 3Ilość slotów: 512Opis serwera: Publiczny polski serwer do komunikacji głosowej w technologii TeamSpeak 3 w lokalizacji Warszawa ATMANLink do gametracker: Ile istnieje serwer?: Sytuacja ta sama co z serwerem CS 1.6 ale powoli pniemy się w górę i robimy reklamę serweraWłaściciel: GanjuhAWiek H@: 27Czy przepiszesz serwer na adres e-mail serwerowni: Ta sama sytuacjaKontakt: j/w PS. Serwer publiczny który będzie dobrym miejscem dla Waszych użytkowników, pewny, stabilny i darmowy bo Was nic nie będzie kosztował a mnie zależy przede wszystkim na użytkownikach. Z góry dziękuję za udzieloną odpowiedź jakakolwiek by ona nie była i życzę samych sukcesów Pozdrawiam serdecznie GanjuhA - Właściciel Publicznego Serwera TS3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 jak sie nie myle, -_- zaraz powie że nie przyjmujemy serwerów. Więc na nic to.. BF2 - porażka, jakiś nowy serw.. mamy o wiele lepszy TS3 - jedyny + to więcej .. slotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 14 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: NIE Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi