inu11 0 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 1.Twój Nick: Inu11 2.Nick admina/gracza który zawinił: Pingwiny z Madagaskaru 3.Admin/Gracz : Pingwiny z Madagaskaru 4.Data i godzina: przed chwila 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): mysle ze nie trzeba swiadkow bo dowodem jest ban 6.Opis sytuacji: Wogole jak moze taki niekompetenty czlowiek dostac @ to ja nie mam zielonego pojecia. Skurwiel nie potrafi sobie wejsc na forum i zobaczyc ze ub dostalem tylko banuje mnie za aktywnego... czekam na ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n!ck 79 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Unban jak najbardziej się należy, ale tego skurwiela mogłeś sobie odpuścić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Admin sie pomylil to fakt. Ub dostaniesz, napisz prośbę i UBTEAM zaraz Ci go da. Kolego jedna uwaga: To nie knajpa zebys mi tutaj obrazal innych! Nic nie zyskales tym, moze poza Warnem ktorego dostaniesz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi