ProSnow 0 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Na o co chodzi dostałem bana na 1 h za txt ok poczekałem wbijam pisze "zbanowany nick ". Mój nick ProSnow Armin: ilonez Sorka ze zle pisze ale robiłem to na telefonie i sorka ale ktoś kazał mi to tu napisać proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Hmm może dlatego że wbiłeś na AKTYWNYM. Ban kończyć miał się tuż przed 18. Mam screena zrobionego o 17:10 jak perfidnie wszedłeś na serwer. Jak wróce ze szkoły to nie ma problemu z wrzuceniem go. Wyraźnie na nim widać HLTV koło twojego nicku więc nie ściemniaj że wszedłeś po wygaśnięciu bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProSnow 0 Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 no ok zgadzam się z tobą ale za wbicie na aktywnego bana pod tytułem "txt" nie powinien być perm...kara np na dzień czy coś... ok gdybym wbił na Aktywnego pod tytułem WH to ok perm się należy ale za takie coś raczej nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Nie ma sprecyzowanego w regulaminie. Aktywny to aktywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Aktywny jest aktywnym! Ban słuszny! Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi