VARKA 0 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Nick: VARKALink do SSów: Witam, jak widać w nazwie tego tematu nie mam zapisanych screen shotów w folderze. Używałem waszego sposobu [http://forum.cs-classic.pl/topic/14733-problem-ze-znalezieniem-ss-czytaj/], który niestety nie działa powodem jest posiadanie przeze mnie win7, która często nie zapisuje ss'ów z Cs'a, a przy niektórych grach np. metin2 crashuje grę :/ Aktualnie gram na Non-Steam'ie, ponieważ mam problemy z Netem i na Platformie Steam dostaje okropne lagi co jakiś czas, od jutra będzie śmigało, ponieważ dzisiaj był u mnie technik z Netii i [podobno] naprawił, lecz od jutra lub dzisiaj ma być wszystko ok i będę grał na steam'ie. Co do Screen Shot'ów miałem już podobną sytuacje na dwóch serwerowniach jedną z nich jest class*c-z*ne.pl, a druga już nie istnieje . Odrazu pisze, że tutaj nic nie pomoże oprócz sprawdzenia dokładnie przez administracje oraz moderacje Demka z Mapy De_nuke w godzinach, które są podane w wycinku . Prosiłbym o zbadanie tej Sprawy z góry dziękuję . Dodam, że przed chwilką zakupiłem premium i musiałbym być naprawdę skończonym kretynem, żeby czitować . Wycinek z konsoli(bez IP)*: ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : VARKA ==== Zbanowane IP : **.***.***.*** ==== Admin : EbrO_SkY ==== Powod Bana : Wstaw screeny na cs-classic.pl ==== Wygasa : Nigdy ( od 05/16/2014 - 22 : 49 Serwer: #1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl | Pukawka.pl Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=32600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Pisz do -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi