Kostek#1 24 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 1. Nick:Kostek`#12. Imię:Mateusz3. Wiek: 164. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):6/105. Mikrofon(Tak/Nie)-tak 6. Składka(Tak/Nie):już płaciłem7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/KosteK%60%231/193.33.177.87:27051/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:ponieważ byłem już tutaj adminem lecz nie miałem czasu ani weny na grę w cs'a9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):ns10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Dużo (4godz) dziennie11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Dni robocze rano / noc. Weekendy tak samo jak Dni robocze12. Staż w grze Counter Strike 1.6:około 3 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiunia 30 Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 O kostuś, egzaminy miałeś że Cię tak długo nie było? Oczywiście Asia daje okejke Kostek zawsze spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 wczesniej dobrze adminowales wiec jak bedziesz aktywny codziennie to jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Jesli będziesz aktywny na serwerze i czesto bede cie widział to zostanie ci na nowo przywrócona funkcja admina. Ale na dzień dzisiejszy jestem na nie. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi