Skocz do zawartości

Podanie By Spontan

Spontan

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick:Spontan
2. Imię:Tomasz
3. Wiek: 15
4. Znajomość Amxrednie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Bardzo Dobre-10
5. Mikrofon(Tak/Nie):tak
6. Składka(Tak/Nie):Obowiązkowo Tak Nawet co tydzień
7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Spontan/193.33.176.64:27015/
8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Jestem Osobą Inteligętną interesuje się informatyką i Piłką Nożną.Mój ulubiony klub to Wisła Kraków.Pochodze Z Małej Wsi Koło Krakowa "Łączany" Mam w Krakowie Piękną I Modrą Dziewcznynę "Monikę która ma lat 18 ;))).Miałem Swoją własną serwerownie od Tytułem "MiastoGier.eu" ale sprzedałem koledze bo mi się nie chciało już prowadzić noi dziewczyna troche mi groziła ;0 Zerwaniem Ps:Wole Zostać Księdzem Bo Bedę Miał Dużo Kasy :)". Noi Co Tu Jeszcze Powiedzieć ? ;)) Aaaa Mam Pięknego Kota ;) Który nazywa się "Cześka i małego kota który ma nazwę ;) Hah "Rambo" Rambo z tego względu ze łazi po drzewach skacze że japiernicze ;) najlepsze ze jak idzie pies to go zaczyna gwałcić ;))))) To Chyba Tyle Co Mam Coś O Siebie Napisać ;))
9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID)   STEAM_2:0:3410308
10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**:Tyle Ile Chcecie Laptop Jest W Pokoju To Zawsze Jestem Jakby Co ;)
11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: W Tygodni W Pon: Od 14:00 Do 17:00 I Potem Od 19:00 do 23:00 w Wtorek Od 13:00 Do 17:00 i potem od 18:00 do 21:00 w Sro od 13:00 do 16:00 i od 19:00 do 21:00 w Czw od 15:00 do 18:00 i od 20:00 do 23:00 w Pią od 14:00 do 17:00 i od 19:00 do 22:00 a w week Sob od 11:00 do 17:00 i od 21:00 do 00:00 w Niedz od 9:00 do 15:00 i od 19:00 do 23:00.
12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 3 lata :) 3 miesiące
13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):  Na tej serwerowni NIE ale na innych tak mam na innej serwerowni Admina na Neverend.xaa.pl mam jestem tam H@ serwerów.

** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone)

jak reklamuje na sb.jak ktos sie reklamuje np: dajcie mi na tak ok. Ja ja napisałem wypowiedzcie się ale jak nie wolno robić to ok juz nie bede :]

W dniu 18.05.2014 o 07:56, PLNY Lala napisał(a):

A ja jestem na NIE. Nie potrafisz sklecić poprawnie zdania, wypowiadasz sie w swoim podaniu, reklamujesz podanie na sb.

chociaż raz się z Tobą zgodzę co do zdania na temat podania.

Spontan nie słodź sobie, że jesteś inteligentną osobą, bo te twoje błędy są ekscentryczne i przeczą Twojej "inteligencji" -co jak co, ale nie potrafisz skleić zdania jak i dobrze napisać słowa pokroju "mądra" to już dno, nie widzę Cię na tym stanowisku -więc proponuje się udać na korki z polskiego.

zresztą co za osoba wymyśliła, że nie można się wypowiadać we własnym podaniu? IDIOTYZM i żeby oceniać jakość podania na podstawie złamania tak idiotycznego punktu? serio ta osoba musi mieć nierówno pod garem.

W dniu 18.05.2014 o 07:02, Spontan napisał(a):

jak reklamuje na sb.jak ktos sie reklamuje np: dajcie mi na tak ok. Ja ja napisałem wypowiedzcie się ale jak nie wolno robić to ok juz nie bede :]

31. Namawianie innych osób do sprawdzenia podania, kończy się odrzuceniem go.

Najpierw sie czyta regulamin później się coś robi. To że go nie znasz nie zwalnia Cię z przestrzegania. Zapraszam za tydzień

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności