Ric00 6 Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 1. Nick: RiCo aka. HeadShot2. Imię: Kacper3. Wiek: 15 lat4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8 - miałem już admina na kilku serwerach 5. Mikrofon(Tak/Nie): Posiadam, lecz nie używam bez sensu.6. Składka(Tak/Nie): Oczywiście zapłacę 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/RiCo%20aka.%20HeadShot/193.33.176.64:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Czasem z wieczora zdarza się cheat lub gracz który nagannie makabrycznie łamie regulamin, którzy aż proszą się o blokane, wyrzucenie z serwera.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie, jeśli chodzi o kontakt to skype(ka321321), bądź bezpośrednio w grze. 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 5 godzin dziennie w tygodniu, a w weekend ile tylko mogę ;>11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: W dni robocze od 16 do 22(czasem dłużej), a w weekend to zależy kiedy wstanę do 23-2.12. Staż w grze Counter Strike 1.6: Pięć lat.13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Oczywiście, na kilku serwerowniach.** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Warn : http://forum.cs-classic.pl/topic/18667-warn-ric00-rico-aka-headshot/#entry109170 Wiedz że 11. Namawianie do wypowiedzi w podaniu skutkuje negatywnym rozpatrzeniem podania. Nikogo nie namawiam tylko pisałem, że składam podanie i proszę o wypowiedź, jeśli będziesz miał czas. - Pyskaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EbrO_SkY 10 Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Na Okres Próbny +AMX +GT +WIEK +Ogarnięty,kulturalny,Pomocny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sodus 10 Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 na tak czesto gra byl juz adminem wiek ogarniety amx pomocny kulturalny skladka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spontan 10 Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Na Tak +Pomocny +Kulturalny +składka +wiek +ogarnięty +Mikro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojdoss 35 Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Napisales tak: " Zaraz bede skladal podanie o adma prosze o wypowiedzi :D" To jest reklama podania i tak nie mozna robic, tez kiedys popelnilem taki blad i za to adma nie dostalem. Coz kazdy uczy sie na bledach . Mimo to jestem na tak. +Czesto w grze + Ogarniasz +Dobrze rozpoznajesz cheaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 masz 25h na serwerze, ale po wypowiedziach UP widać że często na serwie jesteś i te godziny sie szybko nadrobią Więc ode mnie masz szanse, tak Ale okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Jestem na TAK ( okres próbny ) +GT +AMX +Często na serwie +składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myR Alray 2 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Jestem za okresem próbnym +GT+AMXX +Składka +Często na serwerze jesteś widywany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`terN 0 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktaktak to pan tiktak 1 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Jestem ZA +ogarnięty +miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PurpleHaze 8 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Na Tak *Często na serwerze *Ogarnia *Pomaga , udziela informacji nowym osobom na serwerze Wygląda mi na dobry egzemplarz na Admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 okres probny, pisz na gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi