Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Bylem na urlopie tydzien. Mamy dwoch nowych adminow z okresem probnym 5g i Brawo Dla Tego Pana . A takze Pigwiny z Madagaskaru Prosze o opinie jak sobie daja rade chlopaki. Kazda opinia ma miec powody , nie pisac prosze "Tak" "Nie" "Powody up" . Dzieki z gory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Coż myślę, że obaj panowie sobie dobrze radzą, reagują na każde zgloszenie na u@. Powody przeciw: Brawo dla tego bana ma dość często bana za ping, ale wiemy, ze to z powodu internetu, ktory juz zmienia. Do admina 5g nie wypowiem sie bo mało z nim gram, ale zostawiłabym ich obu. Dość często i regularnie bywają na serwerze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milord 41 Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 jA rowniez mysle ze dadza rade czesto ich widac na serwerze udzielaja sie przeciw : brawo dla tego pana : tak jak Natalja napisala czesto ma problem,y z pingiem i go banuje na 5 minut a pingwiny z madagaskaru musialby popracowac czasami nad kultura bo jest troche ze tak powiem uboga 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 5g nie ogarnia czasami co się wokół niego dzieje, ale jest prawie zawsze jak nie na serwerze to często go na steam widzę Brawo dla tego pana ma problemy z szybkim podejmowaniem decyzji, już na pewno mu lepiej idzie niż na początku gdy nie banował aimów, bo wolał patrzeć na gracza czy nie ma wh ;D Tak jak mu dzisiaj pisałem, brakuje mu pewności w banowaniu.A Pingwiny z Madagaskaru za bardzo cwaniakuje. Wymaga od graczy kultury i ich za to kara, ale sam nie spojrzy na siebie jak się zachowuje. Nie mówię, że admin ma być sztywny, ale ma być wzorem do naśladowania na serwerze, a nie pozwala robić burdel. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 5g pytał sie mnie, czy można sie odpalić, gdy jest wgrane neobans i za to ma u mnie minusa, ale wytłumaczyłem mu, że ma dawać przyklad graczom, a nie sam robić rzeczy które są zabronione. Po za tym chłopaki dają rade to dopiero początki, mogą popełniać błędy, ale z czasem jest coraz lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Brawo Dla Tego Pana - Widać, że się chłopak stara. Próbuje każdego z lepszych graczy sprawdzić pod względem aim/wh. Stara się również utrzymać kulturę, nawet w sytuacjach kiedy mu nie idzie Niestety ma problemy z internetem i czasem widzę, jak banuje go na okres 5 minut przez ping. Myślę, że parę dni/tygodni wprawy w banowaniu i będzie całkowicie w porządku jeśli uda mu się zmienić internet. 5g - Często widuję go na serwerze, ale niestety rzadko z nim gram. Widziałem, że początki były różne pod względem nadużywania u@ lub @@, ale jak do tej pory nie zauważyłem żadnych większych problemów Pingwiny z Madagaskaru - Od samego początku niestety zauważyłem, że przesadza ze spamowaniem na @@ lub wyrzucaniem ludzi pod pretekstem kultury. Na serwerze bywa bardzo często - od godzin porannych do późnych stąd ma u Mnie plusa. Ogólnie jest w porządku, ale mogłoby być lepiej z zachowaniem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 21 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 OK Dzieki za wypowiedzi:)) Ps.temat do usuniecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi