Skocz do zawartości

Skarga na Pyskaty

Czesiek

Rekomendowane odpowiedzi

cstrike.gif 2014-05-19 pl.png Rycerz Czeslaw Pyskaty Nie robisz celi

30 Minut(y)

2014-05-19 pl.png Rycerz Czeslaw Pyskaty Obraza admina "pajacu"5 Godzin(y)

1.Twój Nick:  Rycerz Czeslaw

2.Nick admina/gracza który zawinił: Pyskaty
3.Admin/Gracz : Pyskaty
4.Data i godzina: 15:30
5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Brak
6.Opis sytuacji:
Biegałem i szukałem paki, a jeden z graczy ktory padł przez mikro krzyczał " banuj go kurwa bo nie robi celi" Nie znalazlem paki, ubiłem 2 ct i wygralem runde i za sekunde ban.
Loguje i pisze do goscia ktory krzyczal, ze "szukalem paki pajacu" i drugi ban za obraze admina jak nie mowilem do admina.

Widzialem ze Lala byla na specie, nie wiem czy to widziala.

Biegales 3 rundy z rzędu i szukałeś ludzi nie chodziłeś po pakę to po 1. Po 2 lala pisała, że nie widziała tego i po 3 ziomuś oglądałem Cię cały czas i nie banowałem bo koleś tak mówił . Tylko dlatego, że widziałem co robisz. Ta gra polega na celach nie na zabiciu jak największej ilości graczy .

moim zdaniem ten ban z powodem "Nie robisz celi" nie powinien wgl być dlaczego ? otóż na serwerze jest ustawiony czas rundy 2-3 min i TT ma czas na podłożenie paki, więc jak piszesz że szukałeś paki a po drodze zabiłeś 2 CT i wygrałeś rundę przed upływem tych 2-3 min to nie wiem za co ban......chyba że to było po określonym czasie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności