Czesiek 0 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 2014-05-19 Rycerz Czeslaw Pyskaty Nie robisz celi 30 Minut(y) 2014-05-19 Rycerz Czeslaw Pyskaty Obraza admina "pajacu"5 Godzin(y) 1.Twój Nick: Rycerz Czeslaw 2.Nick admina/gracza który zawinił: Pyskaty 3.Admin/Gracz : Pyskaty 4.Data i godzina: 15:30 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Brak 6.Opis sytuacji: Biegałem i szukałem paki, a jeden z graczy ktory padł przez mikro krzyczał " banuj go kurwa bo nie robi celi" Nie znalazlem paki, ubiłem 2 ct i wygralem runde i za sekunde ban. Loguje i pisze do goscia ktory krzyczal, ze "szukalem paki pajacu" i drugi ban za obraze admina jak nie mowilem do admina. Widzialem ze Lala byla na specie, nie wiem czy to widziala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojdoss 35 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Biegales 3 rundy z rzędu i szukałeś ludzi nie chodziłeś po pakę to po 1. Po 2 lala pisała, że nie widziała tego i po 3 ziomuś oglądałem Cię cały czas i nie banowałem bo koleś tak mówił . Tylko dlatego, że widziałem co robisz. Ta gra polega na celach nie na zabiciu jak największej ilości graczy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 moim zdaniem ten ban z powodem "Nie robisz celi" nie powinien wgl być dlaczego ? otóż na serwerze jest ustawiony czas rundy 2-3 min i TT ma czas na podłożenie paki, więc jak piszesz że szukałeś paki a po drodze zabiłeś 2 CT i wygrałeś rundę przed upływem tych 2-3 min to nie wiem za co ban......chyba że to było po określonym czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Brak Takie skargi były i beda odrazu zamykane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi