Momerek 0 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Nick:kisiel Link do SSów:TEGO ZNALEŚĆ NIE MOGŁEM Wycinek z konsoli(bez IP)*: ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : kisiel ==== Admin : PaPkU ==== Powod Bana : Czitowanie ==== Wygasa : Nigdy ( od 05/17/2014 - 21 : 41 : 35 ) Kicked by Console: [NeoBans] Zbanowany Kicked :[NeoBan] Serwer: ip: 193.33.177.166:27015 Link do bana: http://forum.cs-classic.pl/topic/615-wz%C3%B3r-pro%C5%9Bba-o-ub/ mam bana na serverze call of duty tylko że mam NeoBans i mam mam tez takiego samego bana na zombie mod. Zostalem zbanowany przez niby czity bo zabilem goscia na farcie przez sciane a admin dal mi bana i mnie kicknoł więc wszedłem na server zombie mod i piszee mi jestes zbanowany powód czity haha lecz na innych serverach gram bez problemu nie pisze mi tak jak na tamtych serverach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Momerek 0 Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 proszęo UB na serverze zombie mod a na tamtym juz nie muszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiunia 30 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 "Wygasa : Nigdy ( od 05/17/2014 - 21 : 41 : 35 ) " Miałeś od soboty 24h na jakiekolwiek działanie (wrzucenie / napisanie że jest problem ze znalezieniem / ... ), a piszesz dopiero w teraz poniedziałek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 to jest sieć - wszystkie serwery są podłączone do jednego AMXBans czyli masz na 1 bana = masz na wszystkich. Ban był 17 a jest dziś 19 więc z UB się pożegnaj. Ale jak byś chciał Płatna opcja - http://forum.cs-classic.pl/topic/15682-szansa-dla-zbanowanych/#entry91466 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Czas minął Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi