DaVideQ 0 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Witam:). Na pewno znacie mnie z serwera Cod Mod 350lvl - nick: $ukCe$YwnY ` Mam problem odnośnie konta premium. Otóż skończyła mi się premka i chciałem ponownie ją załadować, ale zamiast Diabła wybrałem Cichego zabójcę ( przez pomyłkę ) i moje zapytanie brzmi, czy mógłbym jakoś odzyskać pieniądze lub przekierować tę kasę na Diabła, czy coś . Gram dużo na tym serwerze i walczę zaciekle o top15, więc to będzie dla mnie ogromna strata. Na dodatek nie mam już pieniędzy na koncie, więc ponowne załadowanie nie wchodzi w grę. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 napisz do rybaka < -- kliknij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Naprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi