JayMcKenzie 393 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 1. Nick: Jay McKenzie2. Imię: Kuba3. Wiek: W grudniu 164. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre +5. Mikrofon(Tak/Nie) Tak6. Składka(Tak/Nie): Jeśli muszę7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Jay%20McKenzie/193.33.177.87:27051/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Myślę ,że jestem dosyć znany i lubiany na serwerze, poza tym miałem już tutaj admina przez blisko 3 miesiącę i wydaje mi się, że nie było ze mną żadnych kłopotów9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): STEAM_0:1:4073266110. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 3-4 h dziennie11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Codziennie, zawsze od 15-2212. Staż w grze Counter Strike 1.6: 3,5 roku (3 lata na Steam)13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Jasne że tak, wymagania i czasami (nie zawsze) brakuje adminów, w weekendy pasuje żeby jakiś admin byl bo nie zawsze wtedy są (sobota, niedziela). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myR Alray 2 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Na tak -Wymagania spełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek#1 24 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Robimy wielki powrót we dwoję w takim razie Proste że na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 jak bedziesz czesto online to bede na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke 37 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 jestem na tak. przyda się. i ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViVi 0 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 To ja też tak widziałem nie raz go na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmY 3 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 jestem na tak . Spełnia wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na Nie. Po pierwsze jakiś czas temu zrezygnowałeś z admina nie grałes przez dłuższy czas, po 2 pograłeś może tydzień w tych godzinach co piszesz i składasz podanie. Jesli będę widział cię na serwerze że w tych godzinach co napisałes, a nie będzie się to zdarzało co 2/3 dzień to sam do cb napisze w sprawie admina. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi