Momerek 0 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Dostałęm bana na serverze Zombie mod Admin -_- pisałem UB lecz nic mogę zapłacic SMS na UB lecz mój powód jest ban za NIBY CZITY to nie prawda gram na serwerze już pół roku i mam Pro Vip. Przez to że sieci są połączone mam bana na kilku serverach proszę o UB tylko i wyłącznie na serverze Zombie Mod reszta mnie nie OBCHODZI. Mój nick: kisiel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Po 1 wzór Po 2 Head Admin serwera ma prawo dać bana graczowi bez ss'ow lub demka. Administrator sieci ma prawo nie dać osobie UB Zastosuj się do wzoru a wtedy powiadomię H@ o tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 pisałem UB lecz nic mogę zapłacic SMS na UB lecz mój powód jest ban za NIBY CZITY to nie prawda http://forum.cs-classic.pl/topic/15682-szansa-dla-zbanowanych/#entry91466 Przez to że sieci są połączone mam bana na kilku serverach proszę o UB tylko i wyłącznie na serverze Zombie Mod reszta mnie nie OBCHODZ AMXBans jest 1 i dla wszystkich serwerów CSC, prócz GO. Masz bana na 1 masz na wszystkich. Wzoru nie napisaleś, i regulaminowo nie ma UB. Czas minął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Bez UB Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi