RuMcajS 0 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 1.Twój Nick: RuMcajS 2.Nick admina/gracza który zawinił: 3lu 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: ok 17:30 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): wycinek z konsoli [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: '3 paki' [AMXBans] Duration: '3 hours' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:841248977' [AMXBans] Your IP: '178.37.120.186' [AMXBans] ======================================= 6.Opis sytuacji: byłem pierwszym zm rzuciłem pierwszą darmową pake i już prawie pod koniec rundy rzuciłem 2 pake i nagle wszyscy pisali że to już 3 żeby mnie zbanował wszyscy pisali i nagle ban później po banie było chwilkę widać czat i pisali coś takiego "hahha to 2 była " i to tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Czekam na admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuMcajS 0 Opublikowano 21 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Coś nie chce się wypowiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Rzuciłeś 3 paki, 3 osoby mi to potwierdziły + sprawdzałem konsole, rzuciłeś pierwszą pake zarażając 3 osoby drugą pake zarażając 2 osoby i trzecią pakę zarażając 3 osoby. tyle ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuMcajS 0 Opublikowano 21 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 A ja odpowiem na to tak 2 osób nie zaraziłem z bomby tylko knife blink mieli jeden lm zniszczyłem i zaraziłem ich tak że chyba już nie można 2 osób w jednej kampie zarazić jeden za drugim ???? Tylko bombom się da ??? 3 osoby pisały na czacie a potem bodajże gracz lubiewas napisał "hahaha 2 były" kiedy już dostałem ban. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 według konsoli zaraziłeś naraz 3 osoby,2 osoby,3 osoby + gracze pisali że rzuciłeś 3 paki, Nie mam w sobie czegoś takiego jak w telewizji "N" że mogę sobie cofnąć i obejrzeć na nowo, na serverze nie ma również hltv, Nie jestem robotem, Gracze pisali że rzuciłeś 3 paki ja sprawdziłem konsole i wychodziło na to że rzuciłeś 3 paki. po za tym jeżeli byś zaraził 2 osoby z knife blink było by tak w konsoli rumcajs użył knifeblink rumcjajs killed "kogoś tam" from headshot rumcajs użył knifeblink rumcjajs killed "kogoś tam" from headshot a nie rumcjajs killed "kogoś tam" from headshot rumcjajs killed "kogoś tam" from headshot bo w konsoli było właśnie tak rumcjajs killed "kogoś tam" from headshot rumcjajs killed "kogoś tam" from headshot <--- pierwsze 3 osoby rumcjajs killed "kogoś tam" from headshot rumcjajs killed "kogoś tam" from headshot rumcjajs killed "kogoś tam" from headshot <--- następne 2 osoby rumcjajs killed "kogoś tam" from headshot rumcjajs killed "kogoś tam" from headshot <--- następne 3 osoby rumcjajs killed "kogoś tam" from headshot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuMcajS 0 Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Zaraziłem ich normalnie nie bombom ale z resztą się ban skończył możesz zamykać ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 W każdym bądż razie myślę że ja jako admin żadnego błędu nie popełniłem, a ty złożyłeś bez sensu skargę i teraz każesz zamykać... -.- 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi