MartinoS 0 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Imię : Adrian Nick : MartinoS Wiek : 16 Znajomość AMXX[(1/10) : Mikrofon(tak/nie) : tak Składka(tak/nie)11.07 zł sms : narazie nie jeśli będzie konieczna nie ma problemu jak coś proszę pisać na gg na pewno odpiszę Dodatkowo premium(tak/nie) 5 zł sms : Steam/NS :NS Kontakt:: gg 12817597 Dlaczego ty? :chciałbym zostać adminem bo widzę że w wieczornych godzinach i nie tylko dożo osób gra na wh i innych gdy nie ma adminów Na serwerze zacząłem grać w Niedziele 16 spodobał mi sie serwer bardzo i zależy mi na jego rozwoju Ilość godzin przegranych na serwerze : godzin mało narazie bo dopiero zaczałem tu grać ale od niedzieli do środy codziennie byłem online tak po 3h Podpisujesz się pod tym ,że co dzien będziesz na forum(tak/nie): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 naa niee , znajomosc amx to chyba brak bo nic nie napisałes , brak steam , brak reklam , malo godzin przegranych , konto dla podania .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Na NIE-Amx = brak odp.-Skladka = Nie wiadomo.-Mala ilosc godzin na serwerze.-Reklamy = brak.-Konto dla podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzaa 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 No NIE .:)tak jak wyzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S|Z|A|T|A|N 3 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Na Nie Ponieważ:- brak odpowiedzi na AMXX-Brak skłatki-Mala ilosc godzin na serwerze.-Brak Reklamy-Konto dla podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinoS 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 NO spoko mam pełne braki no ale uzupełnię reklamom nawet dziś się zajmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Nie spamuj w swoim podaniu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDn3sS 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 na nie - brak reklam - konto dla podania -ns -amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DSTP-.- 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Na Nie Słownik ortograficzny reklama (plakat; audycja), tę reklamę, tą reklamą; tym reklamom reklama (wpływanie na klienta), tę reklamę, tą reklamą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio. 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 wypierdalaj podanie odrzucone :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPewniakk 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Dyzio., za taką wypowiedź powinieneś warna dostać. Jestem na nie, ponieważ nie ma reklam i amx nie ogarniasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Na nie konto dla podania i mała aktywnoś na serwerze + amx 1 na 10 nie ogarnąłbyś nawet jak zbanować dziękuje podanie do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Politechnik 0 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Dyzio., Warn A co do podania 24 h na wrzucenie reklam ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[M]en[T]osik 0 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Na Nie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Sory ale jestem na nie konto dla podania mało przegranych h na serwie brak znajomości amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemnomi. 0 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 też na nie ;)wszędzie minusy w podaniu aż się czytać nie chce -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[pWneD]- 0 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Proste NA NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[*] Matko Dymacz 0 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxerek ;* 0 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Jestem na Nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Jestem na duże NIE. Same minusy. ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Politechnik 0 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Podanie odrzucone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi