Evilek 0 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 1.Twój Nick: Evilek`Only Luck 2.Nick admina/gracza który zawinił: Jelonek 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 2014-05-21 20:30 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Pozostalo ci 58 minut i 40 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : Evilek`Only Luck : * [AMXBans] Powod : ' cele ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 62442645 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 89.65.108.213 ' [AMXBans] =============================================== 6.Opis sytuacji: Wchodzę na serwer jest 10 sekund do końca rundy i na admin say'u Admin napisał Zm Cele inaczej ban (inaczej napisał ale o to chodzi) Że dopiero wszedłem nie wiedziałem gdzie jest ostatni CT i poszedłem do kontynerów na zm_foda zauważyłem z tamtąd że jest w drewnie. To tam skacze na bh jestem już w połowie drogi i nagle ban... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 21 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Musisz poczekać na wypowiedź admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 23 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Admin Jelonek otrzymuje ostrzeżenie, jeszcze jedno i wypada. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi