bR3Jk 34 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Posiadasz steam jak masz NonSteam to sobie nie zagrasz!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 bR3JK a dlaczego z góry założenie, że nie zagra ? SwiRusek jest rozgarniętym graczem i jeśli będzie brakować ludzi to myślę, że organizatorzy się zgodzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwiRusek 3 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Właśnie nie gram tutaj 2 dni tylko już bd 3 miesiąc... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy^KrK 49 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Napisałem że już gra przecież? Z nim jest 10 osób więc n1ck robi razem z tym zawodnikiem losowanie drużyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bR3Jk 34 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Wiem że jest ogarnięty bo widzę go i gra bardzo dobrze ale myślałem że tylko STEAM A NIE NONSTEAM!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy^KrK 49 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Takie losowanie a nie inne ponieważ ja nie ogarniam spraw streamowaniu, screen będzię zgodnie z zegarem esla o której zacznynam i o której skonczyłem. Numerki od 1 - 5 stanowią jedna ekipe, od 6-10 drugą. W razie czego Suchiter może potwierdzic tak samo screenem o której napisałem mu że zaczynam losowac dla niedowiarków. Red Team: KiToL S}{aDoW n!ck SwiRusek Damian? NL/PL Blue Team: bR3Jk chudy 5g HoFmaN Luffy Niestety musze zeedytowac post, bo "zjebałem screeny" na wszystkich załosniłem obraz programu losujacego..... Sądzę ze po składach widac że nie były ustawiane, jeśli potraficie wylosowac przez twich lub coś innego to napiszcie na steam, pozdrawiam. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdzik 267 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Stawiam na red team chociaż w blue na pewno postawi opór 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bR3Jk 34 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 A kiedy ma być ta walka Teamów.? Stawiam na red team chociaż w blue na pewno postawi opór Pewnie ze nasza grupa postawi opór zobaczymy Hajdzik czy twoja drużyna wygra mam nadzieje że nie , ja dam siebie wszystko i co potrafię ja będę grał z moich wszystkich umiejętności tak jak nasz Team.. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Hajdzik czy twoja drużyna wygra mam nadzieje że nie bR3JK, a ja wam życzę sukcesu. Dla naszego teamu liczy się dobra zabawa! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdzik 267 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 ja życzę wszystkim uczestnika GL & HF no i samych pestek w trakcie gry 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bR3Jk 34 Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Żeby to było w piątek bo ja ze szkoły ogólnie wracam o 16.00 i nie będzie mnie na 15.00. A w piątek mam 5 lekcji i na 15.00 będę lub w sobotę bo też czas mam ale tak ogólnie ani jutro nie mogę bo też o tej 16.00 wracam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 ^Dzięki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n!ck 79 Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Proponuję niedzielę, 1 czerwca godzina 17:00. Czasu wystarczy, by zarezerwować sobie tę 1 godzinkę : ) Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(L)egionista 11 Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 jakos tak o 16 nie dalo by rady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Ja też bym wolał o 16 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy^KrK 49 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Moim zdaniem jeszcze n1ck nie ma pewnej daty bo przecież pojecię gala to WSZYSTKIE mecze w jednym dniu Wszystko bd tak samo ustalane ankieta, ale dzień to bd sobota albo niedziela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(L)egionista 11 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 jakby to była sobota to ja odpadam bo jade na mecz i caly dzien mnie nie bedzie raczej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek P56 57 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 I teraz wyjdzie gra z FFA na tej gali Wygraja Ci co ogarna bardziej TP 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi