Xarabek 3 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Odłączyło MNIE z SERWERA bo neta mi odcieło, sie połaczyłem ponownie i dostałem bana na 24 GODZINY OD DAWCIO, pojebany jakis jestes? na jeden dzien ?!?jak bedziecie tak traktowac graczy to niedługo nikt tam nie bedzie grac i tak juz powoli świeci pustkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 W amx jest że robiłeś reconnect, napewno bez powodu ci bana nie dał, poczekamy na dawcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak wzoru + warn Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi