KoksiQ 4 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 1. Nick: |GameOver|#KoksiQ2. Imię: Mariusz3. Wiek: 21 lat4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 9/105. Mikrofon(Tak/Nie) TAK6. Składka(Tak/Nie): TAK7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/koksiczq/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Mam na Imie Mariusz 21 lat skonczylem szkole zaowodowa o profilu monter instalacji urzadzen sanitarnych. obecnie pracuje na krojeniu pianki w firmie mebli tapicerowanych. Fascynuje mnie jazda samochodu w csa gram juz 8 lat z przerwami :Dkiedys posiadalem serwer cs paintbal lecz usunelem gdyz zabraklo mi czasu na prowadzenie. na forum bede bardziejczesciej aktywniejszy. chce zostac adminem gdyz chce zeby na serwerze zapanowala mila atmosfera oraz kultura gdyz rano i wieczorami gdy ja gram ciezko zastac admina .9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): non steam10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 2-7h dziennie11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: dni robocze gram 1 zmiana to -20 -24 (zalezy od liczby osob) na 2 zmiane 8\9 do 13:10 a w weekendy 7-10 i 21-13/2412. Staż w grze Counter Strike 1.6: 8 lat z przerwami13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):bylem kilkokrotnie adminem. wspolwlascicielem dm i mmialem wlasny serwer real pb PROSZE O POZYTYWNE ROZPATRZENIE MOJEGO PODANIA A POSTARAM SIE NIE ZAWIESC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Jestem na TAK. Często widzę na serwerze. Zachowuje się kulturalnie. Składka, no i doświadczenie. Kolejny admin bardzo by się przydał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymonpawlik 10 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Na Wielkie TAK!Przyda się admina na serwie. -wiek -kultura -amx -skladka -mikro -i co więcej chcieć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Insidious 0 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Jestem na Tak ogarnię + do tego zna sie na tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArmiaJP 0 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Ja jestem na wielkie TAK ogarnie bo widze co inni użytkownicy piszą masz moje TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Ja jestem na wielkie TAK ogarnie bo widze co inni użytkownicy piszą masz moje TAK Nie skomentuje tego Przyjęty Napisz do mnie na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi