Bl@deM@$teR 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S|Z|A|T|A|N 3 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zrób reklamy i jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bez Spiny 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Jestem na Nie :-brak reklam-przed nowym sezonem Deathrun'a widywałem cie rzadko -nie przestrzegasz czasem regul. , obrażasz innych graczy , nie przestrzegasz kultury-czasami jesteś nie ogarniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDn3sS 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 na nie -obrażasz innych -nigdy cie nie widziałęm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DSTP-.- 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 ReQu napisał -nie przestrzegasz czasem regul. , obrażasz innych graczy , nie przestrzegasz kultury -czasami jesteś nie ogarniety Ty chcesz byc adminem,ja jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl@deM@$teR 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Nigdy mnie nie widziales i mowisz ze obrazam graczy HAHA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Kapi xD, Po raz kolejny na Nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 na nie , brak steam u , brak reklam , jestes mało kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tropiciel 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 nie widze cb na serwie NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bez Spiny 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Kapi xD, jak cie widziałem na serwie może 2 razy to co chwile dostawałeś bany za obraze/skracanie/nie przestrzeganie kolejki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Jak narazie na nie : -Brak reklam. I pytanko dla pana MaDn3sS.Jezeli go nigdy nie widziales to skad wiesz ze wyzywa innych ? Trzeba troszke myslec logicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 na nie napewno nie masz tyle lat masz max 13,ponieważ słyszałem twój głos a po 2 składasz podanie już któryś raz z rzędy i myślisz że ludzie w końcu cię zaakceptują :)Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi