apostol 0 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 1.Twój Nick: CHCE 12 APOSTOLOW 2.Nick admina/gracza który zawinił: machique ~ 3.Admin/Gracz : machique ~ 4.Data i godzina: 19:40~ 2014-05-22 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Macie hltv , swiadkowie cale CT ;] 6.Opis sytuacji: Admin notorycznie rzuca swoim fleshe na twarz ( nawet nie wiedzialem ze to cos ma adma). Napisalem max 2 razy ze owy gracz rzuca ciagle FB , to dostalem bana na 30 minut z powodem " MI TEZ RZUCAJ NIE PLACZE " ( Odbieram to ze mialo byc " rzucaja " i ze Ty nie placzesz a teoretycznie ja " placze " mniejsza o to ) : Po 1 inteligencie to nie jest placz tylko to wkur**** jak ciagle ktos nieudolnie gra , rzuca fleshe swoim , nie potrafi uzywac radaru .. Po 2 Tobie i tak gra wgl nie idzie wiec co za roznica czy Ci rzucaja FB czy nie :] Po 3 to ze masz adma i chodzilo o Twoje FB - zbanowales Moge odczekac te 30 minut , ale prosze o jakies upomnienie dla tego dzieciolka , ktory nie potrafi grac i za swoje nieudolne myslenie banuje innych. Wszyscy jestesmy rowni wiec on tez powinien jakies konsekwencje z tego miec . Mysle ze taka krotka wypowiedz wystarczy bo az szkoda sie produkowac na to cos . Ps. Prosilbym o upomnienie badz rozmowe z nim osobiscie bo ja juz i tak nie mam potrzeby wchodzenia na forum. Ps. Prosilbym o zamkniecie i wyjasnienie sobie tego. Ps. Niech sie dzieje co chce ale taki adm ? Wspolczuje Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Jeżeli podasz mi dowód, w którym admin rzuca flashe na swoich to zabiorę mu admina, jeżeli nie, zamykam skargę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Gram z tym osobnikiem od miesiecy i pierwsze slysze, aby cos takiego sie zdarzylo. Przedstawiasz twarde dowody, albo pomawiasz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Gram z tym osobnikiem od miesiecy i pierwsze slysze, aby cos takiego sie zdarzylo. Przedstawiasz twarde dowody, albo pomawiasz... x 2 , zbyt dlugo gramy razem zeby uwierzyc w te bzdury , na bank cos przeskrobales i zalatwione , pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak dowodów Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi