Vaito 180 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Imię:Bartek Wiek:15Kontakt:gg -49934775Twój nick na TS3:kozakZmCDlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Ponieważ siedzę na teamspeak dosyć długo dziennie i chciałbym pomagać innym użytkownikom ts'aKontakt z administracją: (w skali 1-10):myślę , że się dogaduje z administracją Ile czasu spędzasz na TS3: od 6 godzin do 12 dziennieCzy posiadasz admina na innym TS3?: NieZnajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 8Jakie posiadasz doświadczenie myślę że ogarnę bo umiem podstawowe rzeczyPosiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): TakCzy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArmiaJP 0 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Ja jestem na tak można dać zawsze szanse ale nie wiem czy dać ci tak hmm.... Na OP można dać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasoN 13 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 W sumie jestem na Tak Szansę można dać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piekosz 4 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 No ja ci powiem że widziałem cię 2 3 lub 4 razy a to jest mało siedzę tam codziennie. I do tego Wiek 16 lat wymagane a ty 15 lat Posiedź z nami jeszcze trochę i złóż podanie za parę dni Jak na razie jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiFixXr 9 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Na TAK mozna dać szanse ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niezwo Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 narazie jeszcze nie jesteś wporządku ale nazbierało się trochę tych administratorów i trzeba zrobić selekcję narazie się wstrzymam od głosu nie kasujcie tego tematu piąteczka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi