ONESHOT11 0 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Nick:oneshotLink do SSów:Wycinek z konsoli(bez IP)*:==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany!==== Zbanowany nick : ONESHOT==== Zbanowane IP : 89.230.217.118==== Admin : afgan.==== Powod Bana : Wstaw screeny na cs-classic.pl==== Wygasa : Nigdy ( od 05/23/2014 - 08 : 07 :Serwer: #1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl | Pukawka.pl Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=35362 Nie moge odnalezc ssow nie wiem czy wogole mi je admin zrobil .prosze admina banujacego (afgan)o wstawienie moich ssow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 ss'y masz ty a nie admin i ci je na pewno zrobił bo ban z tym powodem idzie z automatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel212 1 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Osobiscie szukalem ssow na jegio kompie, nie idzie tego znalezc, typ gra tydzien w csa, juz ogar z tymi ssami nawet nieogarem dajacie A z tego co wiem admin powinien miec te ssy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Nie ma jak mieć ss'ów bo plugin wywołuje u gracza w konsoli komende "snapshot" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ONESHOT11 0 Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 No to w jaki sposob moze dostac ub, ssow nie ma na komputerze przepyralem 4 razy wszystko nie kumpel ich ni usunal bo nawet nie wie co to ssy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zgłoś się do -_- Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi