Evilek 0 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 1.Twój Nick: Evilek`Only Luck 2.Nick admina/gracza który zawinił: Gosia lubi 69 3.Admin/Gracz : Gracz (ProVip) 4.Data i godzina: 21:28 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://speedy.sh/bMZbE/Desktop.rar 6.Opis sytuacji: Gosia non stop siedzi na teksturach: 3.10 Zabrania się wchodzenia w miejsca niedozwolone na mapie tzw tekstury - Ban od 30min do 3h Powinna dostać bana i utracić ProVipa za: 1.11 Gracz nadużywający Pro VIP'a lub VIP'a traci Go! A nadużywała go w ten sposób że wskakując na tekstury jest potrzebny Double Jump którego dana ranga posiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiFixXr 9 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Gracz został zbanowany na 1 godzine Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evilek 0 Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 zm_aztec_camp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiFixXr 9 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 ło jesus, zbanowałem ciebie >.< przez przypadek ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evilek 0 Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 A ty a ja skarge na dawcio napisałem ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiFixXr 9 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Pomylily mi się nicki, wybacz mi gdy wejdzie Gosia, zbanuje go przepraszam, skarga na mnie słuszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evilek 0 Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Dobra każdy może się pomylić ;d wiem bo Admem byłem nie raz. ;d Tu też bym napisał podanie ale wymagania 15 lat tak to reszte spełniam ;d. (A unbana dostane?!) xd Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 62442645 ' IP: 89.65.108.213 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiFixXr 9 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 tak czy inaczej przepraszam, poprosze UB team, o odbanoawnie ciebie. Temat do zamknięcia, gracz gdy wejdzie na serwer zostanie zbanowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evilek 0 Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Dobra nie proś już ich o Ub szybciej sam mi ban minie... 20min zostalo ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 @ FiFixXr : Jest ktoś z UB team?, prosze o odbanowanie gracza Evilek`Only Luck przez pomyłke zbanowany2014 - 21:54 PM) Na 19min przed końcem dałem ci ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi