Milord 41 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Wychodze z propozycją by kazdy administrator serwera ustawil sobie nick cs-classic.pl || (i tutaj swój nick ) co Wy na to ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 no fajny pomysł, ale niektórzy admini grają dla ranku - czyli mają już swoje miejsce w ranku / topce no i taka zmiana (oczywiście jak to będzie, trzeba) to odpada.. No ale ok, jak ktoś chce 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pynio 5 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Według mnie jest to dobry pomysł. Nie wymaga dużo roboty ( praktycznie wcale ). A sprawuje się świetnie jako reklama podczas różnych mixów, pucharów, itp.Po za tym dzięki reklamom nasza sieć może dalej się rozwijać i przyciągać nowych członków. Przed chwilą sam to zrobiłem, myśląc o naszej serwerowni. Ja jestem ZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milord 41 Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Ranking zostal niestety dzis zresetowany wiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n!ck 79 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Haxy będą wiedziały kiedy admin jet online, jeśli tego chcemy, to ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Czemu ma dotyczyć to tylko admina?Niech każdy kto chce pomóc wstawi sobie ten przyrostek do nicku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy^KrK 49 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Nie każdy kto chce, admin i tyle, takie wyróznienie sie coś aLa broda Conchity ( pozdrawiam milorda i jego brode) N!ck ale chyba to dobrze że cziterzy będą widziec, zastanowia sie dwa razy zanim będą chcieli pobiegac na wh lub innych dopalaczach, przeciez chyba nie chodzi tu o to by ukrywac sie i banowac z niewidomki ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n!ck 79 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Dlatego napisałem, jeżeli tego chcemy to nie mam nic przeciwko. Nie problem dodać tag do nicku : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Przez by kazdy administrator serwera ustawil sobie nick zrozumiałem że wszyscy mają mieć a nie admini FFa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(L)egionista 11 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Ja jestem za dobry pomysl moim zdaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milord 41 Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Każdy administrator ( admin badz co wolisz ) a nie kazdy gracz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Pomysł dobry, ale co z gametrackerem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoFmaN 32 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Jak dla mnie jest to troche niepoprawne, dlatego że to jest wymuszanie nazwy wyswietlanej na serwerze. Ja natomiast jako admin posiadam tag w nazwie steam ) HoFmaN (Cs-Classic.pl) i uważam żę to wystarczy. Jestem przeciwny temu pomysłowi, ci co mają cheć niech sobie ustawią. Chyba żę bedzie taki przykaz z góry to wdety TAK, ale Jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 slabe poniewaz gowna nie beda sie odpalac. Ja tam wole wbijac na fake nickach i wtedy sobie grac, kto ma wiedziec kim jestem to wie na czacie adminow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Have a nice day ! ^_^ 4 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Jak dla mnie jestem na nie poniewaz haxy beda wiedzialy kiedy admin wbija a tak to łatwiej ich złapać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bR3Jk 34 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Jak dla mnie jestem na nie poniewaz haxy beda wiedzialy kiedy admin wbija a tak to łatwiej ich złapać Zgodzę się z tobą dlaczego bo każdy cheater będzie wiedział i widział kto admin a kto nie dlatego to jest bezużyteczne ale jak chcecie to mieć to niech wam będzie jak dla mnie to nie jest potrzebne na FFA. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Wciąż upieracie się, że cheater będzie widział, że jest admin - co w tym złego? Przecież jeżeli admin jest nieobecny to i tak go nie zbanuje, jeśli natomiast jest na serwerze to mniej osób odważy się cokolwiek włączać.. Wszystko i tak już wyszło w praniu.. kto się do tego zastosował, ten ma.. komu nie pasuje - dał sobie spokój i wrócił do nick'u podstawowego (ja odpuściłem ze względu na wyrzucanie na innych serwerach za reklamę). Myślę, że nie ma już co tego tematu poruszać 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi