DawciOo 62 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Nick:DawicOoWiek:16Staż gry Counter-Strike:4-5 latCzy obsługiwałeś wcześniej AMXBans? :takIle czasu poświęcasz forum?:zależy, ale często jestem w nocy, akurat gdy nikogo z ub team nie ma Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?:tak na początku grania, wh,aim Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci:znaczy się tam z 2 czy 3 razy za jakieś błahostki Doświadczenie na podobnym stanowisku:raczej dobre, miałem już ub na 2 innych serwerowniachInformacje o sobie lub uwagi:Miły,sympatyczny i pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Nie wiem czy tam "nikogo" nie ma do późnej nocy, ale można było by ci dać okres próbny. Nie ma co zaprzeczyć, prócz tego że masz już 2 adminów, ale chyba zdajesz sobie sprawe pisząc ten temat, że musisz więcej siedzieć na forum. Więc jak UP, Okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na razie rekrutacja zamknięta Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi