MasoN 13 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Cześć, denerwuje mnie i zapewne też większość osób "zatwierdzanie postów" w dziale "Rekrutacja" i moim pytaniem jest czy możecie to zmienić? Ponieważ ludzie, czekają nawet tydzień i nie ma żadnej odpowiedzi, to ja nie wiem co moderatorzy robią na tym forum? Nabijają godziny? Powinien być to ich obowiązek bo czarno na białym jest napisane "Post musi być zatwierdzony przez moderatora nim będzie widoczny" Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 GlobMOD może tylko akceptować posty, no i administrator. A akceptują tylko te "poprawne" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Moderatorzy zatwierdzac nie moga tylko ja i -_- a zostalo to stworzone ze wzgledu na polmozgow ktorym nie wazne ile razy dasz warna to nigdy nie uzasadniaja oceny i pisza " tak " "tak wymagania" "tak jestes fajny". 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Tak jak napisał Rybak. Tam mają być POWAŻNE I RZECZOWE komentarze, a nie byle co. Usuwam każdy post, który jest napisane byle jak. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi