Fircu 11 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Nick: Opis problemu: przeglądałem opcje Video i gdy zmieniłem z OpenGl zmienić na SoftWare (1) i teraz wyskakuje taki błąd przy włączaniu cs;a (2)Screenshoty: 1. 2, Dane kontaktowe (gg/skype/steam/pw) : PW albo gg: 41010785Inne: Proszę o pomoc z góry bardzo dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 to steam ? Jak tak to wejdź w steam, moje gry cs 1.6 i pp, potem opcje uruchamiania i wprowadź parametry: -gl -32bpp Otwieraj i masz OpenGL A jak ns,.. PP w cs 1.6, właściwości, element docelowy, i masz ... hl.exe po tym robisz spacje i dajesz te parametry: -gl -32bpp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fircu 11 Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 a możesz mi wytłumaczyć albo ktoś jakoś jaśniej? co to jest to PP. i mam ns Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 prawy przycisk... myszki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi